ACTUALITATEUltima ORA

Gura Văii lucrari pe ultima sută la alimentarea cu apă potabilă

Gura Văii lucrari pe ultima sută la alimentarea cu apă potabilă

 

Primarul comunei Gura Văii, Silviu Tinei, a adus vești excelente locuitorilor, anunțând că proiectul de alimentare cu apă potabilă este pe punctul de a fi finalizat. Doar 60 de gospodării din cele 2200 mai necesită racordare la sistemul de apă al comunei, o realizare semnificativă având în vedere situația de acum patru ani.

„Am intrat în linie dreaptă cu finalizarea alimentării cu apă!”, a declarat Tinei, subliniind că echipele de muncitori sunt acum concentrate pe zonele Dealul Oanei și Dumbrava. În paralel, în zona de deal a satului Gura Văii s-a finalizat montarea rezervorului de înmagazinare a apei, asigurând astfel o aprovizionare constantă și fiabilă pentru întreaga comunitate.

Deși ploile abundente din ultima perioadă au provocat mici întârzieri în desfășurarea lucrărilor, primarul a asigurat că proiectul va reveni rapid la programul stabilit inițial. „Cu o mică întârziere, generată de ploile abundente din ultima perioadă, lucrările se vor repoziționa pe graficul obișnuit!”, a explicat Tinei.

Această realizare este cu atât mai impresionantă cu cât, în urmă cu patru ani, alimentarea cu apă a comunei era doar un proiect îngropat în pământ, fără perspective clare de implementare. Progresul rapid și eficient înregistrat în această perioadă demonstrează angajamentul autorităților locale față de îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii comunei.

„În scurt timp vom putea afirma, cu mândrie, că suntem printre puținele comune din județ cu 100% grad de acces la apă potabilă!”, a adăugat primarul, exprimându-și optimismul cu privire la finalizarea iminentă a proiectului.

Proiectul de alimentare cu apă potabilă din Gura Văii a fost una dintre cele mai ambițioase inițiative de infrastructură din zonă, menită să aducă o schimbare majoră în viața locuitorilor. Finalizarea sa va marca un pas important în modernizarea comunei și va contribui semnificativ la creșterea calității vieții și la dezvoltarea durabilă a comunității.

Autoritățile locale și locuitorii așteaptă cu nerăbdare finalizarea acestui proiect crucial, care va transforma Gura Văii într-o comună modernă, cu acces complet la resurse vitale și o calitate a vieții considerabil îmbunătățită.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura