ACTUALITATEUltima ORA

IGPR scoate la concurs 400 de posturi: politisti, ofițeri de poliție și personal contractual

IGPR scoate la concurs 400 de posturi: politisti, ofițeri de poliție și personal contractual

 

Inspectoratul General al Poliției Române a lansat un anunț interesant pentru cei care își doresc o carieră în domeniul aplicării legii. Cu 400 de posturi disponibile, concursul vizează atragerea de agenți, ofițeri și personal contractual, oferind o varietate de oportunități pentru cei interesați să își construiască o carieră în poliție.

Conform comunicatului emis de IGPR, posturile sunt disponibile prin mai multe modalități, inclusiv încadrare directă, sursă externă și reîncadrare.
Posturile disponibile acoperă o gamă largă de specialități, inclusiv combaterea criminalității organizate, analiza și profilarea drogurilor, criminalistica, ordinea publică, reținerea și arestarea preventivă, poliția rutieră, conducerea câinilor, poliția transporturilor și managementul documentelor clasificate și al arhivei. Aceste specializări oferă candidaților posibilitatea de a-și alege cariera în funcție de interesele și aptitudinile lor individuale.

Inscrierile pentru concurs sunt deschise până la data de 27 martie 2024, ora 16:00, oferind candidaților suficient timp pentru a-și pregăti dosarele de aplicare. Ulterior, proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice va avea loc în perioada 5 – 15 aprilie 2024, în funcție de specificul posturilor pentru care se aplică. Candidații vor fi evaluați și printr-o probă scrisă, programată să aibă loc la data de 20 aprilie 2024, susținută printr-un examen tip grilă.

Acest concurs oferă o oportunitate extraordinară pentru cei care își doresc să facă parte din forțele de poliție ale României.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura