Acasă Actualitate In premiera la Onesti – locurile de parcare vor putea fi oferite...

In premiera la Onesti – locurile de parcare vor putea fi oferite altor conducători auto intr-un anumit interval orar

0

Initiativa primarului Oneștiului, Victor Laurentiu Neghina cu siguranța ii va nemulțumi pe unii, dar ii va multumi pe cei mai multi aducând starea de normalitate cu un pas mai aproape.

 

Primarul Laurențiu Neghină intenționează sa propuna spre aprobare consilierilor locali ca onestenii care dețin un loc de parcare închiriat, sa îl poată oferi și altor posesori de autoturisme, pe o perioadă determinată din zi. Ca și încurajare și stimularea acestui acesteia inscripționarea orarului se va realiza gratuit de către societatea DPP. Edilul-șef răspunde astfel mai multor cetățeni care au sugerat acest lucru.

„Ion Viorel eu nu ma ascund in spatele consilierilor locali sau al funcționarilor din primarie.

Decizia de a se închiria locurile de parcare 24 din 24 s-a luat in mandatul trecut in care am fost primar, la propunerea mea, in urma mai multor discuții purtate cu posesorii de autoturisme.

Ce vă pot asigura este ca intr-o ședința viitoare de Consiliu Local, voi propune consilierilor locali sa aprobe ca pentru cine dorește sa i se scrie programul în care vrea sa ofere locul de parcare altor posesori de autoturisme, sa li se realizeze marcajul gratuit.

EX: “LIBER ÎNTRE ORELE … și …”, și va invit să dati dumneavoastră primul exemplu”, a scris primarul Oneștiului, Victor Laurentiu Neghina  pe Facebook.