ACTUALITATEUltima ORA

Incendiu violent la o casă din Blagesti- proprietara a ajuns la spital

În cursul acestei zile, 22 martie a.c., pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comun Blăgești, sat Blăgești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112, care anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit.

De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, fiind lichidat în limitele găsite, în cooperare cu S.V.S.U Buhuși și S.V.S.U. Blăgești, care au intervenit cu două autospeciale de stingere.

În urma acestuia, a ars acoperișul casei, pe suprafața menționată anterior, precum și bunuri dintr-o cameră.

De la locul producerii incendiului, a fost preluată o victimă de sex feminin, proprietara imobilului, care a suferit arsuri pe 5% din suprafața corpului. Aceasta a fost transportată la spital, de către ambulanța SMURD.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este reprezentată de *scăpările de gaze* provenite de la o butelie.

Foto ilustrativă

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura