Acasă ACTUALITATE Debut in forta pentru deputatul Catalina Ciofu

Debut in forta pentru deputatul Catalina Ciofu

0
catalina ciofu

Anul 2021 a demarat in forta pentru deputatul bacauan Catalina Ciofu. Aflata la primul mandat, dupa o scurta perioada de acomodare in parlament, aceasta a trecut la respectarea pas cu pas a angajamentelor luate in campania electorala. In prima luna din an deputatul bacauan Catalina Ciofu a avut o serie de intalniri cu cadrele didactice dar si cu directorii unitatilor de invatamant pentru a afla problemele cu care se confrunta dar si ce solutii pot fi luate.
Nu intamplator deputatul Catalina Ciofu s-a intalnit cu reprezentantii invatamantului pentru ca aceasta face parte din comisia pentru stiinta si tehnologie.
Luna aceasta deputatul bacauan, Catalina Ciofu, pe langa activitatea din plenul camerei deputatilor a dedicat –o primarilor de pe Valea Trotusului.

Pana la aceasta ora a purtat discutii cu primarul orasului Comanesti, Viorel Miron, cu primarul orasului Darmanesti, Toma Constantin dar si cu primarul orasului statiune Slanic Moldova, Gheorghe Baciu.


De remarcat este faptul ca aceasta a fost validata ca deputat pe 21 decembrie 2020, pana la aceasta ora deputatul Catalina Ciofu are deja depuse doua propuneri legislative- fiind coinitiator . Este vorba de Propunere legislativă pentru modificarea şi completraea unor acte normative care cuprind dispoziţii privind evidenţa persoanelor şi actelor de identitate ale cetăţenilor români si Propunere legislativă pentru modificarea Legii 282/2010 privind transmiterea unui teren din domeniul public al statului şi din administrarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie pentru Cultura şi Industrializarea Sfeclei de Zahăr Roman, judeţul Neamţ şi în administrarea Consiliului Judeţean Neamţ, în vederea realizării unor staţii de transfer şi sortare în cadrul proiectului „Sistem integrat de gestionare a deşeurilor în judeţul Neamţ”.