Acasă Actualitate Intentionat sau nu, fostul administrator public al Tg Ocnei, nu recunoaște meritele...

Intentionat sau nu, fostul administrator public al Tg Ocnei, nu recunoaște meritele foștilor primari ai Tg Ocnei

0

Acesta distribuie postarea președintelui CJ Bacau fără a aduce alte precizări.

Intelegem omiterea meritelor foștilor primari ai Tg Ocnei din postarea
președintelui CJ Bacau cu privire la realizările foștilor primari (dat fiind faptul ca este de puțin timp in aceasta demnitate și coleg de partid cu actualul primar) dar, actualul primar, înainte de a se lauda pe sine trebuia sa arate fair-play și sa vina cu precizări privind paternitatea proiectelor.

Proiectul de asfaltare a celor 23 de străzi, in lungime totala de 8,246km a fost demarat de fostul primar. Cu un minim de efort, actualul primar al Tg Ocnei ar fi putut menționa că: Pe 9.03.2018 a fost semnat contractul de finanțare nr.1570/9.03.2018 “Valorificare turistică și modernizare infrastructura specifica in stațiunea balneoclimatică Tg Ocna, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 7.” (Vezi foto)



Greu de înțeles sau de crezut ca actualul primar nu știa, caci pe timpul fostului primar era administrator public. Cam greu de crezut ca nu are știință despre celelalte proiecte și în ce stadii de implementare sunt de vreme ce, in mandatul trecut, a ocupat funcția de administrator public, iar înainte de asta a fost viceprimarul orasului Tg Ocna.
Pe o parte este de înțeles: îți trebuie putere sa recunoști ca proiectele cu care te lauzi au fost incepute de alții.
Vezi proiectul Casei de Cultura din Tg Ocna – proiect început de primarul Floarea Ivanof și continuat de primarul Stefan Silochi; despre cei doi, actualul primar nu sufla niciun cuvant.
Vezi proiectul grădinițelor Piticot sau al Colegiului National Costache Negri … și lista continuă … !
Ii lăsăm domniei sale, primarul de azi al Târgu-Ocnei, bucuria de a ne completa.