Acasă Cultură & Educație Invitație la teatru

Invitație la teatru

0

Pentru ca municipiul Onesti este in scenariul verde și pentru ca tot mai mulți își doresc revenirea la viața normala de dinainte de pandemie Primaria municipiului Onesti și Biblioteca Municipala Radu Rosetti ne invita la teatru.

Spectacolul  „CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!” este o comedie la care este musai sa mergi cu toată familia, la care sa razi pe saturate, fără un limbaj licențios.

Luni, 2️⃣4️⃣ mai 2021 de la ora 17.30 și de la ora 20.00, la sala Cinema Capitol se va juca în premiera, comedia CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI! în regia lui Răzvan Oprea cu o distribuite de excepție: Silviu Biris, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea, Pavel Bârsan. Un eveniment organizat de Primăria Municipiului Onesti.

✅ CUM SĂ PIERZI TOTUL ÎNTR-O ZI!, adaptare a regizorului Răzvan Oprea, dupa „Oscar” de Claude Magnier, celebra producție în care Louis de Funes era magistral, este o comedie fabuloasă, în care un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi, într-un inepuizabil șir de gag-uri și qui-proquo-uri care nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs.
A făcut de la premieră și până astăzi peste 10.000.000 de spectatori în 20 de țări.

‼ ! !!! ‼

✅ Ca urmare a intrării municipiului Onesti în scenariul verde, fiecare reprezentație se va desfășura cu o prezenta a publicului în limita a 50% din numărul total de locuri.

✅ , 148 !
✅ Spectacolul durează 1 și 30 de minute și se va desfășura cu respectarea tuturor regulilor de securitate și distanțare socială.

✅ ̦ 90 . ̂ , ̂̂ miercuri, 19 aprilie .