Acasă Social “Lăsați copiii sa vina la Mine”

“Lăsați copiii sa vina la Mine”

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Dacă in anii trecuți, la începutul de an școlar, la catedrala ortodoxa din Onesti erau așteptați școlarii și preșcolarii pentru a primi o parte din cele necesare anului școlar, anul acesta a fost unul atipic.
Date fiind măsurile de distanțare fizica și respectare a normelor sanitare in Protopopiatul Onesti startul proiectului “Lăsați copiii sa vina la mine” a fost dat la Biserica Sf Stefan de la Conți.

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Preotul Ioan Bîrgăoanu, protopop de Onesti, impreuna cu Bianca Negoita, asistent social Protopopiatul Onesti cu preotul Samuel Pricaz si preotul paroh, Florin Dănilă, de la Biserica Sf Stefan de la Conți au dăruit 40 de ghiozdane complet echipate și 50 de plase cu rechizite pentru cei mici.

Protopopiatul Onesti va disemina în școli prin profesorii de religie 100 de ghiozdane și 500 de plase cu rechizite.
“Proiectul eparhial pe care îl desfășurăm de peste 7 ani la început de an școlar se numește „Lăsați copiii să vină la mine și nu-i opriți”, iar la Conți e minunat să vezi entuziasmul și bucuria aceea neprihănită de a primi” a declarat preotul Ioan Bîrgăoanu, protopop de Onesti.

“Înaltpreasfințitul Ioachim,
Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, nu ne-a uitat nici in acest an încercat pentru toată lumea, daruind prin Protoieria Onesti, daruri (rechizite, dulciuri) de început de an școlar ! In simbioza cu acest dar, am serbat in comunitatea rroma și bucuriile toamnei prin fructe de sezon, începutul anului școlar și al celui bisericesc cu rugăciuni, către Milostivul Dumnezeu !
Multumesc comunității de români din Conti care m- a ajutat de la bun început de când am ajuns in aceasta inimoasa comunitate” ne-a declarat preot Florin Dănilă.