ACTUALITATE

Laurentiu Neghina- Oneștiul va primi 32 milioane lei prin PNRR

Veste buna pentru onesteni: Oneștiul va primi prin PNRR aproximativ 32 milioane de lei.

Vestea a fost comunicata chiar de către primarul Oneștiului -Victor Laurentiu Neghina.

“Ieri, 22 Iulie 2022 s-a publicat lista cu alocările bugetare pentru județul Bacău, prin Programul Național Anghel Saligny.
Oneștiul a primit 32.000.000 lei, o sumă de care eu mă declar mulțumit.
Faptul că toate primăriile din județ au primit finanțări corecte pentru diferite proiecte de interes local se datorează intrării Partidului Social Democrat la guvernare.
Asta este parerea mea pe care mi-o asum cu toată responsabilitatea.
Mulțumesc!” a menționat primarul Oneștiului Victor Laurentiu Neghina.

Și europarlamentarul PSD Dragos Benea a precizat public ca in sfârșit Oneștiul a primit  respectul cuvenit.

“Al doilea municipiu al județului și locuitorii săi nu pot fi umiliți, așa cum au fost în 2020 și 2021, când – cu prilejul rectificărilor bugetare – Oneștiul a primit 0 (zero) lei ca și cum nu ar exista pe hartă. În același timp, în echipa PSD Bacău ne place să credem că suntem oameni de cuvânt și că, mai devreme sau mai târziu, angajamentele pe care le luăm – în ceea ce privește dezvoltarea comunităților locale – se materializează.

Alocarea primită de Onești prin programul național „Anghel Saligny” este dovada că proiectele municipiului de pe Trotuș se află în vederile Guvernului, dar mai ales că sprijinul primit de aceste inițiative din partea echipei social-democrate băcăuane s-a dovedit hotărâtor în obținerea finanțării de 32 milioane lei. Doar muncind împreună vom reuși să concretizăm obiectivele asumate.

În susținerea acestei constatări stau și alte argumente incontestabile: să nu uităm că la Onești – mulțumită efortului consecvent al Consiliului Județean Bacău – se realizează investiții notabile, precum modernizarea & reabilitarea energetică a spitalului (cofinanțare asigurată de CJ) sau refacerea străzii Industriilor. Este modul în care noi înțelegem să facem și să fim o echipă, stimulând dezvoltarea locală și – prin asta – dând sens strădaniilor pe care administrațiile locale le depun în comune, orașe și municipii”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura