ACTUALITATERaja SAUltima ORA

Lipsa comunicării din partea RAJA ii lasă pe onestenii fără explicații

Lipsa comunicării din partea RAJA ii lasă pe onestenii fără explicații

Tot mai mulți locuitori ai municipiului Onești își exprimă nemulțumirea pe rețelele de socializare, plângându-se că nu au apă la robinete. Deși RAJA, operatorul responsabil pentru furnizarea apei potabile în municipiu, nu a anunțat nicio avarie, situația persistă, lăsând locuitorii fără explicații și fără soluții.

Recent, RAJA a anunțat că, din cauza rezervorului de apă de la Cuciur care nu s-a umplut pe timpul nopții, furnizarea apei potabile va fi sistată. Cu toate acestea, chiar și după trecerea acestei perioade de întrerupere, mulți oneșteni se confruntă în continuare cu lipsa apei la robinete. La ora 8.00 dimineața, în numeroase zone ale orașului, locuitorii raportează că nu au acces la apă potabilă.

„Este inadmisibil să nu avem apă și să nu primim nicio explicație oficială. Avem nevoie de claritate și de soluții rapide”, a declarat un oneștean pe Facebook.

“Este 7 și 7 minute și nici în Jupiter nr5 nu este apă. Deci nu se respectă programul anunțat”.

Această lipsă de comunicare din partea RAJA amplifică frustrările locuitorilor, care cer răspunsuri urgente. În lipsa unor informații oficiale, oamenii se tem că problema ar putea persista și că ar putea fi nevoiți să se descurce fără apă potabilă pentru o perioadă nedeterminată.

„Înțelegem că pot apărea probleme tehnice, dar e de datoria lor să ne informeze. Avem familii, copii mici și bătrâni care depind de această apă”, a scris un alt utilizator pe rețelele de socializare.

Această criză a apei scoate la iveală o problemă mai amplă de comunicare și transparență între RAJA și consumatorii săi. Locuitorii Oneștiului cer ca operatorul de apă să ofere informații clare și să adopte măsuri pentru a preveni astfel de situații pe viitor.

Până în acest moment, RAJA nu a oferit nicio declarație oficială cu privire la lipsa apei în Onești. Locuitorii speră ca această tăcere să fie curând întreruptă de soluții concrete și de o comunicare mai eficientă din partea autorităților responsabile.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura