Acasă Social Moarte suspecta la Penitenciarul Bacau reclama rudele tânărului de 34 de ani

Moarte suspecta la Penitenciarul Bacau reclama rudele tânărului de 34 de ani

0

Asta spun rudele tânărului de 34 de ani încarcerat cu mandat european din 6 Octombrie 2020. Iulian s-ar fi plâns de condițiile grele din Penitenciarul Bacau, de atmosfera, practic de tot ce a găsit cât a stat închis. Acesta chiar și-a rugat insistent fratele și cumnata sa-l încerce sa scoată ca el nu mai rezista.
“ Mereu ne spunea ca nu mai poate. Chiar ne-a sunat joi, 24 Iunie in jurul orei 20.30 și ne-a spus ca el nu mai poate. A doua zi, vineri, 25 Iunie, ne-au sunat de la Penitenciarul Bacau si ne-au spus ca Iulian s-ar fi spânzurat. Nu ne-au explicat cum de s-a întâmplat, cum de nu l-a auzit nimeni din toți colegii de camera pe care ii avea. Ci doar atât: a murit. I-am ridicat corpul neînsuflețit luni, 28 Iunie și de atunci tot așteptăm sa primim răspunsuri la întrebările noastre. Nici măcar rezultatul autopsiei nu-l știm. Parca cineva ar vrea sa ascundă ceva!” ne-au reclamat rudelor lui Iulian.

Pana la ora redactării acestui material Penitenciarul Bacau nu a oferit niciun punct de vedere cu privire la cazul tânărului care a ales sa pună punct vieții sale.