ACTUALITATEUltima ORA

Noi informații privind jaful din mallul din Onești

“La data de 27 februarie a.c., polițiștii din Onești au fost sesizați de către dispeceratul de monitorizare al unei societăți de pază despre faptul că, la un magazin de bijuterii din municipiu a fost acționat butonul de panică” se arată în comunicatul IPJ Bacău.

Stirea inițială aici 

“Din primele verificări a reieșit faptul că, la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 18:50, în incinta unui magazin cu obiect de activitate repararea ceasurilor și a bijuteriilor din aur, situat într-un complex comercial din municipiu, ar fi pătruns o persoană necunoscută care ar fi încercat să sustragă bijuterii din aur. Acțiunea a fost întreruptă de o angajată a societății care a acționat butonul de panică și a alertat autoritățile, persoana în cauză părăsind magazinul și deplasându-se într-o direcție necunoscută.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei și dispunerea măsurilor legale ce se impun.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat” se arată în comunicatul IPJ Bacău.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura