SPORTUltima ORA

Noi medalii obținute ale sportivilor CSM la judo

CSM ONESTI Își Cimentează Dominanța la Campionatul Național de JUDO U14 și U16**

CSM ONESTI a demonstrat încă o dată forța și talentul său în judo, reușind să urce pe podium la Campionatul Național de JUDO U14 și U16. Evenimentul sportiv s-a desfășurat recent in Bacău, în perioada 15-17 martie 2024. Cu un angajament și o pregătire remarcabile, sportivii clubului au strălucit în competiție, iar cea mai recentă performanță notabilă vine din partea lui Vacaru Luca Emanuel, care a obținut medalia de bronz la categoria 66 kg.

Vacaru Luca Emanuel a reușit să impresioneze pe parcursul competiției, demonstrând abilități deosebite și dedicare pentru sportul său. Performanța sa a adus o nouă medalie în palmaresul CSM ONESTI și a consolidat reputația clubului ca una dintre forțele dominante în lumea judo-ului juvenil din România.

Însă, nu doar Vacaru Luca Emanuel a strălucit în această competiție de prestigiu. Alți sportivi ai CSM ONESTI au demonstrat, de asemenea, un nivel ridicat de talent și determinare, luptându-se pentru locuri pe podium. Coromelcia Dragoș Andrei a cucerit medalia de bronz la categoria 60 kg, în timp ce Florea Marta Alesia și Chirilă Analisa Nicole au obținut, de asemenea, locuri pe podium la categoriile lor de greutate – 70 kg, respectiv 63 kg.

Aceste rezultate sunt rezultatul eforturilor susținute ale sportivilor și a sprijinului neobosit al antrenorilor și părinților lor. Performanțele obținute la Campionatul Național de JUDO U14 și U16 sunt o mărturie a pasiunii, dedicării și perseverenței celor implicați în cadrul CSM ONESTI.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura