Acasă ACTUALITATE O noua casa, dăruită in Ajun de Craciun

O noua casa, dăruită in Ajun de Craciun

0

Este pentru al treilea an consecutiv când o casa a fost ridicată de la zero și dăruită unei familii nevoiașe. Anul acesta de acest dar s-a bucurat o tanara mămica, care a rămas Vaduva de anul trecut și care a fost la un pas sa se trezească in strada impreuna cu cei cinci copii ai săi.
“ Nici nu am fi visat sa am o asemenea casa. Noi stăteam intr-o casa bătrânească și ani aveam condiții așa bune. Mulțumesc din suflet tuturor dar in mod special primarului Constantin Toma, consilierilor locali dar și celorlalți donatori. Nici nu se poate compara casa asta noua cu ce aveam noi. Nu am crezut ca pana in ajun de craciun o sa am casa noua” ne-a declarat Ionela Gabor cu lacrimi in ochi.

“Un nou proiect umanitar demarat în luna octombrie, a fost finalizat cu succes. Este vorba despre <>CASA DE CRĂCIUN>>, realizat cu sprijinul Consiliului Local Dărmănești și a donațiilor unor oameni de afaceri. Beneficiarii acestui proiect sunt membrii familiei Gabor.
Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea proiectului!” Ne-a declarat primarul orasului Darmanesti Constantin Toma.