ACTUALITATEUltima ORA

O noua conducere la IPJ Bacau

Vineri, 5 Martie, o nouă conducere a fost numită la Inspectoratul Județean de Poliție Bacău. Reamintim cititorilor nostri faptul ca șefii instituției au fost demiși in urma eșecului intervenției de la Onești, unde un bărbat de 68 de ani a sechestrat doi muncitori, după care i-a ucis.

Așadar prin ordinul ministrului de interne de vineri, 5 Martie a fost împuternicit comisar sef de politie Buliga Toader sa exercite pentru 3 luni atribuțiile funcției de inspector sef al Inspectoratului de Politie Județean Bacau – potrivit Poliției Române.
Comisarul șef de poliție Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.
Între 2018 – 2020 a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Potrivit aceleiași informări comisar șef de poliție Bălău Constantin Dragoș a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Bacau

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura