POLITICAUltima ORA

Onestiul la un pas de a avea un ambasador sau un consul

Onestiul la un pas de a avea un ambasador sau un consul

Dupa 3 repetari a sesiunii de votare a membrilor de comisie ce vor numara voturile pentru alegerea vicepresedintilor de consiliu judetean si supendari de sedinta ce a culminat cu parasirea salii de plen a Consiliului Judetean Bacau de catre alianta de dreapta, recent creata, s-a dezgropat securea razboiului.

Declaratie surprinzatoare a presedintelui PSD Bacau, Dragos Benea in conferinta de presa dupa sedinta de Consiliu Judetean Bacau.

Vizibil suparat ca discutiile din Consiliul Judetean Bacau au esuat, acesta a relatat presei despre o parte din negocierile, purtate anterior,  in spatele usilor inchise.

Astfel, din declaratiile acestuia, aflam ca ALDE Bacau a purtat negocieri politice, dar PSD Bacau a refuzat colaboarea cu acestia, desi in paranteza fie spus, Maricica Luminita Cosa, presedintele ALDE Bacau neaga public acest fapt printr-o postare de pe pagina de politician.

Din aceleasi declaratii aflam ca PSD Bacau a purtat negocieri si cu PRO Romania, mai precis cu presedintele municipalei caci “la PRO Romania lucrurile nu sunt chiar atat de roz, iar Necula nu e omul partid”.

Ultima declaratie, dar nu cea din urma, a fost negocierea cu PMP Bacau, Valerian Vreme dorindu-si un post de consul sau ambasador dar, presedintele PSD Bacau si totdata parlamentarul european Dragos Benea a afirmat, hotarat, ca fostul ministru nu va mai prinde acest post.

PS .Conferinta de presa a avut loc la intrarea salii in care aveau loc sedintele de consiliu judetean.

Conferinta de presa o puteti urmari aici

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura