ACTUALITATEUltima ORA

Parcul Măgura din Târgu Ocna găzduiește ediția 2024 a „Auto Tuning Show”

Parcul Măgura din Târgu Ocna găzduiește ediția 2024 a „Auto Tuning Show”

Târgu Ocna, România – Parcul Măgura este, în acest weekend, punctul central al pasionaților de mașini din întreaga țară, găzduind o nouă ediție a „Auto Tuning Show”.
Această mega-expoziție de mașini tunate, vehicule off-road, ATV-uri și autovehicule retro aduce ultimele noutăți în materie de tuning auto din țară și din străinătate.

 

Evenimentul, devenit deja o tradiție în orașul-stațiune de la poalele Măgurei, prezinta zeci de autovehicule spectaculoase.
Participanții și vizitatorii vor putea admira vehicule tunate, venite atât din diverse colțuri ale României, cât și din străinătate, precum și mașini retro care evocă eleganța și rafinamentul vremurilor trecute.

Competiția include, mașini tunate care vor concura pentru titlurile de „Cel Mai Frumos Exterior”, „Cel Mai Frumos Interior”, „Cele Mai Frumoase Jante”, iar la final, juriul va premia „Cea Mai Frumoasă Mașină a Show-ului”.

Pe lângă expoziția de tuning, evenimentul va oferi și o demonstrație de forță a celor mai puternice instalații de sunet auto, care vor umple parcul cu o avalanșă de decibeli, oferind o experiență auditivă de neuitat.

Organizatorii au anunțat cu entuziasm startul „Auto Tuning Show 2024”, invitând publicul să participe la acest spectacol auto de excepție: „Parcul Măgura din Târgu Ocna este pentru următoarele două zile casa celor mai frumoase mașini și a pasionaților de bijuterii pe patru roți. Vă invităm cu drag să luați parte la un eveniment frumos într-o locație superbă!”.

Până duminică seară, Parcul Măgura va fi locul de întâlnire al celor care iubesc mașinile și tehnologia de top în tuning auto, oferind o ocazie unică de a vedea la un loc cele mai impresionante creații pe patru roți.

Sursa foto :Tody

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura