ACTUALITATEUltima ORA

Pentru ca nu a mai putut trage căruța și-a omorât calul

 

Vineti, 11 iunie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău – Biroul pentru Protecția Animalelor au  fost sesizați de către un bărbat din comuna Odobeşti cu privire la faptul că, un localnic, de 53 de ani, ar fi omorât un cal în șanțul de lângă drumul comunal.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în dimineața zilei de 11 iunie a.c., un bărbat de 33 de ani, din comuna Odobeşti ar fi împrumutat, de la un localnic, un atelaj hipotractat de un cal pentru a se deplasa la o moară din comună. La un moment dat, calul nu ar mai fi putut să tragă căruța şi ar fi căzut într-un șanț de pe marginea drumului comunal. Bărbatul ar fi lovit calul cu biciul pentru a se ridica, însă, văzând că nu reuşeşte, ar fi solicitat sprijin proprietarului animalului.

După mai multe încercări de a ridica animalul de jos,prin exercitarea de lovituri asupra acestuia, proprietarul calului ar fi omorât animalul.

           La data de 14 iunie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi bărbaţi, de 33 şi 53 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de rănirea sau schingiuirea animalelor şi uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

 

Foto ilustrativa

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura