Acasă ACTUALITATE Pilotul Titi Aur – declarații de pe patul de spital

Pilotul Titi Aur – declarații de pe patul de spital

0
titi aur spital

Duminica, 28 Martie Titi Aur a ajuns la spitalul din Bârlad unde a fost diagnosticat pozitiv covid 19.
Detaliile despre evoluția și firma bolii aflam chiar de la Titi Aur :

“👨‍🔬INGERII DE LA BARLAD
Cunosc spitalul din Barlad din copilarie, am intrat de multe zeci de ori, avand persoane dragi inernate. In ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid.
Ce a insemnat asta?
In prima faza….. Panica. Pe urma intrebarea: si ce trebuie sa facem acum? Si imediat a venit raspunsul: Tot personalul indiferent de specialitate: lnterne, chrurgie, ortopedie, cardiolegie, se va ocupa doar de pacienti covid. S-au creat circuite speciale, s-au adus containere si imediat a inceput treaba. Au fost multe comentarii pentru ca Barladul a ramas fara principalul spital si pacientii noncovid trebuie dusi la Vaslui, dar lucrurile si-au urmat cursul.
Duminica 28 martie eram acasa la Barlad si avand cateva reactii ciudate: senzatie de oboseala, friguri si o usoara tuse, am venit si am facut un test. Rezultatul: Evident pozitiv.
Oricat de puternic esti sau crezi ca esti, cand se confirma ca esti infectat cu acest nenorocit de virus, incep sa se schimbe un pic valorile in cap. Nu-ti mai doresti milionul de euro ci ai vrea sanatate, incepi sa accepti ca firmele pot functiona si doar cu colegii tai, te gandesti daca ai stat suficient cu familia, etc
Dar inainte de a se instala panica, se implica ei,”INGERII DE LA BARLAD”
De ce le spun asa?
Nu doar pentru ca sunt toti la fel, albi din cap pana-n picioare: medici, asistenti, personalul de la curtenie, receptie, etc,dar sunt de o bunatate extraordinara si explica ficarui pacient ca nimic nu e obligatoriu, dar ca e mai bine asa sau asa, pentu aprox 85% recomandare este sa stea sub tratament acasa, dar pentru 15% trebuie internare.
Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru ca sunt in cei 15% internati, dar in spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legatura cu vechiul spital insa cel mai important este comportamentul personalului: EXCEPTIONAL!
Si, din nou, nu ma refer la partea profesionala, unde este evident ca fac lucruri minunate (au tratat zeci de mii de pacienti) ci ma refer la partea psihologica.
Inainte in spital era asa: doctorul spunea , asistenta scria, iar pacientul trebuia sa taca pentru ca stiau ei ce au de facut. Acum am gasit o cu totul alta politica.
Poate ca exagerez putin, dar as putea spune ca vii cu placere la spitalul covid din Barlad. Daca cuvantul placere este un pic fortat, din motiv covid, cu siguranta cuvantul INCREDERE este corect.
Felicit intraga echipa de la spitalul „Elena Beldiman” din Barlad si sunt sigur ca sistemul nostru de sanatate are o mare sansa cu astfel de oameni inimosi.
BRAVO! INGERII DE LA BARLAD”.

Constantin Aur sau Titi Aur este un pilot de raliuri ce a debutat în Raliul Brașovului, în 1968, pe o mașină Dacia 1300. Printre altele a pilotat și Ford Escort RS Cosworth, însă cele mai bune rezultate le-a avut cu Toyota Celica 4WD. În prezent deține un Mitsubishi Lancer Evo 9, preparat de grupa N, mașina cu care a participat la ultimele raliuri din lunga sa carieră. A câștigat 49 de raliuri și a obținut 8 titluri de campion al României în anii 1995, 1997, 1998,1999, 2000,2001,2002,2006. A participat și în câteva etape din WRC. Deține școala sa proprie de conducere defensivă și pilotaj unde și predă.

foto Cancan