ACTUALITATEUltima ORA

Piscina de la Pensiunea First Class și-a deschis porțile pentru amatorii de bălăceală

Piscina de la Pensiunea First Class și-a deschis porțile pentru amatorii de bălăceală

Amatorii de bălăceală au motive de bucurie! Piscina de la Pensiunea First Class și-a deschis porțile, oferind o oază de răcorire și distracție pe timp de vară. Anunțul a fost făcut recent de reprezentanții pensiunii, care au comunicat și noile tarife pentru sezonul estival 2024.

„Am deschis piscina! Tarife piscină 2024: Copiii 0-3 ani gratuit, Copiii 3-14 ani 30 de lei, Adulții și copiii peste 14 ani 40 de lei. Vă așteptăm cu bunătăți proaspete și delicioase!” se arată în mesajul transmis de cei de la First Class.

Piscina pensiunii oferă un mediu plăcut și sigur pentru toate vârstele, iar pe lângă accesul la apă, vizitatorii se pot bucura și de diverse preparate culinare proaspete și delicioase, asigurând astfel o experiență completă de relaxare și recreere.

Această deschidere vine ca o veste binevenită pentru locuitorii și vizitatorii din Onești, mai ales în contextul lucrărilor în desfășurare la ștrandul municipal. Potrivit fostului primar al Oneștiului, Laurențiu Neghină, în prezent consilier personal al viceprimarului cu atribuții de primar, ștrandul municipal va fi deschis publicului larg săptămâna viitoare, odată cu finalizarea lucrărilor de renovare.

„Lucrările la ștrandul municipal sunt pe cale de a fi finalizate și ne așteptăm să deschidem oficial săptămâna viitoare,” a declarat Neghină, aducând astfel o dublă veste bună pentru toți cei care caută locuri de răcorire și relaxare în Onești.

În așteptarea deschiderii ștrandului municipal, piscina de la Pensiunea First Class oferă o alternativă excelentă pentru petrecerea timpului liber, invitându-i pe toți să se bucure de apa răcoritoare și de atmosfera plăcută.

Pentru cei interesați, piscina este situată în incinta pensiunii First Class, iar programul de funcționare și alte detalii pot fi obținute direct de la recepția pensiunii sau de pe pagina lor oficială. Nu ratați ocazia de a vă relaxa și de a vă bucura de vara într-un cadru deosebit!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura