Cultură & EducațieUltima ORA

Primăria Târgu Ocna se alătură inițiativei „Ora Pământului” pentru protejarea mediului înconjurător

Primăria Târgu Ocna se alătură inițiativei „Ora Pământului” pentru protejarea mediului înconjurător

În spiritul angajamentului pentru protejarea mediului înconjurător, Primăria orașului Târgu Ocna se alătură inițiativei globale „Ora Pământului”. Această inițiativă îndeamnă oamenii, organizațiile, companiile și instituțiile publice să conștientizeze necesitatea economisirii resurselor naturale.

Astfel, astăzi, sâmbătă, 23 martie, între orele 20:30 și 21:30, Primăria Târgu Ocna va renunța la iluminarea exterioară a sediului clădirii administrative, contribuind astfel la reducerea consumului de energie electrică și la diminuarea amprentei de carbon asupra mediului înconjurător. De asemenea, se va întrerupe iluminatul Piațetei Costache Negri, recent modernizată cu fonduri europene, într-un gest simbolic de solidaritate.

Primarul orașului Târgu Ocna, Cristian Aurelian Ciubotaru, a subliniat importanța participării la această inițiativă globală și a îndemnat și alte entități subordonate Consiliului local să se alăture efortului de a reduce risipa de energie și resurse. Astfel, Centrul Cultural, Muzeul, Biblioteca, CNIPT, Util Conseca și CUPT sunt invitate să sprijine ideea reducerii consumului inutil de energie și să promoveze practici sustenabile în cadrul activităților desfășurate.

Prin aceste acțiuni, Primăria Târgu Ocna demonstrează un angajament ferm față de protejarea mediului înconjurător și își asumă responsabilitatea de a contribui la lupta împotriva schimbărilor climatice și a degradării mediului.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura