ACTUALITATEUltima ORA

Primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu SUSPECT într-un dosar

Primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu SUSPECT într-un dosar

 

Într-o postare surprinzătoare pe pagina sa de Facebook, primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, a dezvăluit că în prima zi a campaniei electorale a fost informat despre calitatea sa de suspect într-un caz referitor la un apartament de serviciu în care a locuit o angajată a primăriei.

Primarul a ales să aducă în atenția publică această informație, stricând astfel subiectul pentru presa de partid și dezvăluind că se află în atenția anchetatorilor în legătură cu locuința menționată.

În postarea sa, Lucian Daniel Stanciu Viziteu a declarat: „Am să stric un subiect bun pentru presa de partid și am să anunț eu că în speța cu apartamentul de serviciu în care a locuit, pentru o perioadă, o angajată a primăriei, am fost informat că am statut de suspect, alături de alți funcționari din primărie.”

Primarul a subliniat că așteaptă ca această poveste să se încheie rapid și că are încredere că procurorii își doresc același lucru. De asemenea, a menționat că începerea oficială a campaniei electorale nu a fost surprinzătoare pentru a resuscita acest subiect și a reafirmat angajamentul său față de modernizarea Bacăului, indiferent de obstacolele politice sau legale.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura