SOCIALUltima ORA

Primarul Miron monitorizează lucrările la proiectul „Dezvoltarea Rețelei Inteligente de Distribuție a Gazelor Naturale în Comănești”

Primarul Viorel Miron monitorizează personal proiectul „Dezvoltarea Rețelei Inteligente de Distribuție a Gazelor Naturale în Comănești”

Joi, 14 martie, primarul orașului Comănești, Viorel Miron, a făcut o vizită la șantierul lucrărilor proiectului strategic pentru comunitatea locală, „Dezvoltarea Rețelei Inteligente de Distribuție a Gazelor Naturale”. Într-o demonstrație clară a implicării sale active în progresul orașului, primarul Miron s-a asigurat personal că lucrările avansează conform planului și că standardele de calitate sunt respectate.

Componenta „inteligentă” a acestei rețele de distribuție a gazelor naturale înseamnă instalarea în locuințe a unor contoare specializate, echipate cu tehnologie de teletransmitere a consumului de gaze. Această inovație va aduce o serie de avantaje semnificative pentru comunitatea locală, inclusiv o monitorizare mai precisă a consumului de gaze și identificarea rapidă a eventualelor pierderi sau defecțiuni în rețea.

În cadrul acestui proiect de importanță maxima pentru oraș, primăria oferă posibilitatea de branșare la rețeaua inteligentă de distribuție a gazelor naturale pentru toți locuitorii interesați, iar bransamentul este inclus gratuit. Pentru a beneficia de această oportunitate, cetățenii sunt invitați să completeze o cerere conform modelului furnizat de autoritățile locale. Cererile completate trebuie depuse la registratura Primăriei Orașului Comănești, iar echipele municipale vor gestiona rapid și eficient procesul de conectare la rețea.

Primarul Viorel Miron a subliniat importanța acestui proiect pentru comunitatea locală și a reiterat angajamentul său de a asigura că toți locuitorii beneficiază de acces la servicii de calitate și la infrastructură modernă.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura