POLITICAUltima ORA

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza și Echipa AUR: sustin Slănic Moldova

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza și Echipa AUR: sustin Slănic Moldova

Stațiunea Slănic Moldova, cunoscută pentru peisajele sale pitorești și istoria sa bogată, a fost azi gazda unei vizite deosebit de importante.
Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile europarlamentare, a fost prezent pentru a discuta despre viitorul economic și social al regiunii. Alături de el s-a aflat avocatul Gheorghe Pipera, o figură marcantă în lupta pentru drepturile și libertățile românilor. Aceștia au fost la Slănic Moldova la invitația primarului Adi Șerban.

Angajament pentru Slănic

În contextul în care Slănicul are nevoie urgentă de investitori și de susținere în Parlamentul European pentru a atrage fonduri europene și pentru a se promova la cel mai înalt nivel, vizita prințului Sturdza vine ca o rază de speranță. „Slănicul are un potențial imens, dar pentru a-l valorifica, avem nevoie de sprijin și resurse din partea Uniunii Europene. Este esențial să avem reprezentanți dedicați în Parlamentul European care să lupte pentru interesele noastre,” a declarat Prințul Șerban Dimitrie Sturdza.

Alături de Vocea Dreptății

Delegația a inclus și prezența notabilă a avocatului Gheorghe Pipera, cunoscut pentru implicarea sa activă în apărarea drepturilor cetățenilor români.
„Drepturile și libertățile noastre nu sunt negociabile. Este datoria noastră să ne asigurăm că fiecare român are acces la oportunitățile pe care le oferă Uniunea Europeană,” a subliniat Piperea, adăugând că implicarea sa în proiectele de dezvoltare regională va fi totală.

Viitor Promițător pentru Slănic

Un alt membru important al delegației a fost Gelu Mărgine, viitorul președinte al Consiliului Județean Bacău din partea AUR. El a subliniat importanța unei echipe unite și dedicate în eforturile de revitalizare a Slănicului.
„Cu sprijinul lui Prințul Șerban Dimitrie Sturdza și al reputatului avocat Gheorghe Piperea, sunt convins că vom reuși să atragem fondurile necesare și să punem în mișcare proiectele de dezvoltare care vor transforma Slănicul într-o destinație europeană de top,” a declarat Mărgine.

Echipă pentru România

În cadrul evenimentului, s-a evidențiat importanța coeziunii și a unei viziuni clare pentru viitor. „Suntem o echipă puternică, unită de dorința de a vedea România prosperând” a concluzionat Prințul Șerban Dimitrie Sturdza.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura