Acasă ACTUALITATE S-a reușit! Oneștiul a câștigat in instanța!

S-a reușit! Oneștiul a câștigat in instanța!

0
onesti iarna drona

In cadrul ședinței Consiliul Local Onesti de miercuri, 24 Martie primarul Victor Laurentiu Neghină a făcut public anunțul prin care Primăria Onești a câștigat definitiv procesul cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice si Fonduri Europene- proiectul cu finanțarea prin fonduri europene nerambursabile a iluminatului public in municipiu.

Vestea vine ca un trăznet pentru cei care “cântau public prohodul” acestui proiect.

Reamintim faptul ca Agenția  pentru Dezvoltare Regională Nord-Est blocase finanțarea cu fonduri europene nerambursabile  a proiectului privind iluminatul public în municipiul Onești.

Valoarea totala a acestuia este de 13 milioane de lei.

In aceste condiții administratia publica locală poate demara procedura privind realizarea iluminatului cu led, dar și extinderea, in anumite locuri, cu panouri solare. Atât prin valoare cât si prin importanta acest proiect va fi de natura sa atragă un plus de confort pentru cetățeni dar și sa facă o economie însemnată la bugetul local, fiind un proiect ECO- friendly.

“ Vreau sa fac anunt foarte important nu neaparat pentru dumneavoastră cât pentru locuitorii municipiului : astăzi ( miercuri- 24 Martie n.n.) a avut loc recursul cu Ministerul Dezvoltării Regionale și municipiul Onesti a câștigat procesul definitiv. Vom avea o investiție de 13 milioane de lei pe iluminat publicat: extindere rețele și înlocuirea sistemului cu iluminat public pe leduri, extindere cu panouri solare. Transmit pe aceasta cale mulțumiri  colegilor din primarie, Juriștii care și-au făcut treaba cu simt de răspundere și au reușit sa câștige acest proces” a precizat primarul Victor Laurentiu Neghina.

 

 

Foto : Vizual NetWork