ACTUALITATEUltima ORA

Salvată ca prin minune

Fetiță de nici doi ani, salvată de doi jandarmi după ce s-a înecat în râul Tazlău

Doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au devenit eroii zilei după ce au salvat o fetiță de nici doi ani, ce se înecase după ce a căzut cu mama și ceilalți frățiori în apa râului Tazlău.Mama a intrat în apă să-i salveze pe cei doi băieți, dar a alunecat și a căzut cu cea mică în apă.Au reușit să iasă cu toții din apă, dar din păcate fetița nu mai respira.

Incidentul a avut loc în această după-amiază, în cartierul Slobozia, pe râul Tazlău, în apropierea podului de pe strada Victoriei din municipiul Onești.

Florin și Cătălin, jandarmii care au intervenit, se aflau în patrulare când au observat-o pe mama, care abia ieșea din apă. Aceștia au auzit strigăte la un moment dat, așa că au mers să vadă ce se întâmplă.

O mamă încerca să își salveze fetița ce nu mai respira, aceasta înecându-se după ce mama a alunecat și a căzut cu ea în apă.

Florin a intervenit rapid și a aplicat manevre de resuscitare până când micuța și-a revenit și a început să respire. Acesta a luat-o în brațe pe copilă și a alergat cu ea până la ambulanță.

Cătălin și-a sprijinit colegul, a vorbit cu operatorul 112 și a oferit toate detaliile necesare privind locația și modalitatea de a ajunge cât mai repede ambulanța.

Până la sosirea echipajului medical, fetița a mai avut nevoie de manevre de resuscitare.
Ulterior, fetița a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Onești pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura