POLITICAUltima ORA

Sănătatea băcăuanilor nu are culoare politica

In cadrul unei conferințe de presa susținute de către Mircea Fechet, președintele PNL Bacau și de cinci consilieri PNL acesta  a explicat ca “sanatatea cetățenilor jucate culoare politica”.

 

“În mandatul meu de președinte al PNL Bacău, sănătatea cetățenilor nu are culoare politică. Pentru noi liberalii, ca și pentru băcăuani, contează ca fostul Spital Municipal să fie finalizat, nu cine e proprietarul investiției.

Decizia de astăzi, prin care am votat în Consiliul Local trecerea Spitalului Municipal la Consiliul Județean și integrarea în Spitalul Județean de Urgență, a fost motivată de un singur lucru: din punctul nostru de vedere, este varianta care ne oferă, în acest moment, cele mai mari șanse de a vedea finalizat fostul Spital Municipal în cel mai scurt timp.

Pentru un băcăuan care ajunge la spital cu o nevoie medicală, nu contează absolut deloc în patrimoniul cui este spitalul. Nu trebuie să ne împiedicăm în titulaturi. Fie că e Municipal, Județean, Regional, important e să devină realitate și să servească cetățenii.

Spitalul Municipal este un proiect liberal, dus într-un stadiu avansat de o administrație liberală. Este un proiect la care ținem foarte mult și vrem să îl vedem complet funcțional. Am discutat în repetate rânduri și cu premierul Nicolae Ciucă și cu ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș și am decis să susținem varianta care se prefigurează a fi cea mai eficientă pentru atragerea de fonduri, astfel încât investiția să fie finalizată.

Mă aștept, de acum încolo, să văd de la Consiliul Județean demersuri concrete și progrese reale în ceea ce privește finalizarea spitalului.

Pentru PNL nu contează cine taie panglica, contează să putem obține o finanțare europeană pentru Spital, astfel încât acesta să fie terminat și să asigure cele mai bune condiții medicale, la standarde moderne, pentru pacienți” a precizat Mircea Fechet, președintele PNL Bacau.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura