ACTUALITATERaja SAUltima ORA

Se oprește apa, din nou

 

Alimentarea cu apă a fost reluată în municipiul Onești în urma avariei survenite în data de 06 iulie 2024, pe conducta de transport de la Valea Uzului. Cu toate acestea, din cauza creșterii semnificative a consumului, nu se reușește refacerea rezervei  necesare la Complexul de înmagazinare și pompare Cuciur, pentru a asigura apă la parametrii optimi către toți consumatorii, pe parcursul întregii zile.

Prin urmare, până la realizarea stocului optim din rezervoare, în municipiul Onești se va sista furnizarea apei pe parcursul nopții, în intervalul orar 23.00 – 06.00.

Recomandăm populației să utilizeze rațional apa potabilă, limitându-se la scopurile menajere prevăzute în contractul de furnizare a serviciului de alimentare cu apă. Folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer, precum irigarea culturilor, umplerea piscinelor, etc., duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare, ceea ce poate cauza dificultăți în asigurarea apei pentru toți consumatorii.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că echipele noastre vor face tot posibilul pentru a remedia situația cât mai curând posibil.

Mulțumim pentru înțelegere și colaborare.

Biroul de Comunicare RAJA SA

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura