Raja SAUltima ORA

Se oprește apa în Onești- află în ce zone

Se oprește apa în Onești- află în ce zone

Pentru executarea lucrărilor de conectare a noii conducte de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, la sistemul centralizat de pe str. Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Onești, județul Bacău, se va sista furnizarea apei potabile de marți – 01 august 2023, ora 23.00, până miercuri – 02 august 2023, ora 06.00.
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Alexandru Ioan Cuza, Constantin Dobrogeanu Gherea, Mihai Bravu, George Coșbuc, Calea Mărășești, Doctor Victor Babeș, Pajura, Stadionului, bd. Republicii (nr. 43-78), Buciumului, Armoniei, Chimistului, Pinului, Daciei, Trotușului, Cireșoaiei, Ana Ipătescu, Calea Bacăului, Calea Slănicului, Calea Caraclăului, Redului (nr. 1-15), Gării, Aleea Dumbravei, Zemeș, Lanul Gării, Aleea Podei, Aleea Podul Alb, cei din cartierele Slobozia Nouă și Slobozia Veche, precum și abonații din comunele Buciumi și Gura Văii.
Investiția face parte din Contractul de Lucrări “CL 1 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare menajeră în Municipiul Onești” în valoare de aproximativ 71 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare
(POIM).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea
unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura