Acasă ACTUALITATE Și-a recuperat telefonul cu ajutorul jandarmilor

Și-a recuperat telefonul cu ajutorul jandarmilor

0

Și-a recuperat telefonul cu ajutorul jandarmilor- este cazul unei fetiță și-a recuperat telefonul pe care-l uitase la locul de joacă, cu ajutorul jandarmilor băcăuani!

“Astăzi, vrem să împărtășim cu voi o poveste frumoasă despre generozitate și implicare comunitară. Marius și Georgiana, colegii noștri, se aflau în patrulă în zona de desfășurare a Zilei Copilului din Municipiul Onești, când un bărbat s-a apropiat de ei și le-a spus că a găsit un telefon mobil pierdut la locul de joacă.

Ei bine, telefonul aparține unei fetițe care l-a pierdut și era tare supărată. Norocul a făcut ca jandarmii să fie acolo și să îi aducă bucurie în această zi specială. Nimic nu trebuie să umbrească fericirea și zâmbetul copiilor, iar Marius și Georgiana au făcut tot posibilul să citească zâmbetul pe chipul micuței.

Suntem mândri să avem astfel de oameni în comunitatea noastră. Indiferent de misiunea pe care o au, jandarmii băcăuani sunt mereu acolo pentru a sprijini cetățenii. Ne bucurăm atunci când apelați la ajutorul nostru și ne dorim să fim mereu alături de voi.

Felicităm gestul domnului care a predat imediat bunul găsit. Prin această acțiune, a dat dovadă de spirit civic. Vă recomandăm și vouă să procedați la fel. Fiecare gest contează!” se arara in informarea de presa.