Acasă Actualitate ȘOFERII CARE TRANZITAU JUDEȚUL BACĂU RECOMPENSAȚI DE POLIȚIȘTII BĂCĂUANI

ȘOFERII CARE TRANZITAU JUDEȚUL BACĂU RECOMPENSAȚI DE POLIȚIȘTII BĂCĂUANI

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Întrucât oboseala la volan reprezintă una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii băcăuani, în această dimineață, au oprit în trafic autovehicule înmatriculate în alte județe sau în alte state și care aveau de parcurs o distanță considerabilă, oferindu-le conducătorilor auto o cafea, dar și o pauză binevenită.

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Conducătorilor auto prezenți în trafic pe DN 2-E 85, pe raza comunei Răcăciuni și pe centura municipiului Bacău, le-a fost adus la cunoștință faptul că, simptomele de oboseală duc la scăderea timpului de reacție, a vederii, a performanței și vigilenței și induc stare de somnolență.

Unde te grăbești? Cu toții avem familii acasă.
Condu prudent!
Fii prudent la volan.Hai acasă!

Au fost câteva din recomandările oferite participanților la trafic, de către polițiștii rutieri, de prevenire și cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară ai Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, conducătorii auto fiind partenerii polițiștilor în demersul lor, lipind stickere cu mesaje preventive pe haionul autovehiculelor pe care le conduceau .

Astfel de activități vor fi desfășurate în continuare pentru conștientizarea de către conducătorii auto a riscului la care se expun dacă conduc autovehicule în stare de oboseală.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău vă recomandă ca la primele semne de oboseală (stare de moleşeală, clipire frecventă, înceţoşarea privirii) să întrerupeţi călătoria şi să parcaţi autovehiculul într-un loc sigur (de preferat o parcare amenajată). Odihniţi-vă până la refacerea totală a capacităţilor psiho – motorii necesare conducerii în siguranţă