POLITICAUltima ORA

Sondaj fulger în Târgu Ocna: care sunt favoriții în cursa electorală

Sondaj fulger în Târgu Ocna: care sunt favoriții în cursa electorală

Săptămâna trecută, mai precis joi, 23 mai, un sondaj realizat în orașul stațiune Târgu Ocna a relevat dinamica intensă a preferințelor electorale ale locuitorilor. Studiul, efectuat pe un eșantion de 467 de persoane, reprezentând 10 % din numărul total de alegători, oferă o imagine clară asupra competiției pentru funcția de primar și componența consiliului local.

În cursa pentru funcția de primar, Cristian Aurelian Ciubotaru de la PSD conduce detașat cu 29% din intențiile de vot. Aproape umăr la umăr cu el se află Tiba Iosif de la AUR, cu 26%. Pe locul trei se situează Bogdan Ababei PNL cu 19%, urmat de Cristian Barna de la USR cu 18%. La mare distanță, cu doar 2% fiecare, se află Săndel Măciucă de la AD și Cristinel Pantaru de la SOS. Rata nehotărâților este de 4%, indicând un potențial de schimbare până la alegeri.

Rezultatele pentru consiliul local prezintă o competiție strânsă între principalele partide. PSD se află în frunte cu 27%, urmat de AUR cu 24%. USR obține 18%, iar PNL 17%. Alte partide precum PUSL, AD și SOS au scoruri mai modeste, fiecare obținând 4%, 2%, respectiv 2%. Nehotărâții constituie 6% din electorat, un segment care ar putea influența semnificativ rezultatele finale.

Acest sondaj evidențiază o dinamică interesantă în rândul alegătorilor din Târgu Ocna, reflectând o posibilă schimbare a peisajului politic local. Cu un procentaj semnificativ de nehotărâți, rezultatul final al alegerilor rămâne incert, iar candidații vor trebui să-și intensifice eforturile pentru a-și asigura sprijinul electoratului.

Pe măsură ce campania electorală avansează, va fi interesant de observat cum vor evolua preferințele alegătorilor și dacă partidele aflate în cursă vor reuși să-și consolideze sau să-și extindă baza de susținători.

Menționăm cu echipa noastră a intrat in posesia acestora informații pe surse, neconfirmate oficial și reprezintă doar o estimare, momentul hotărâtor fiind în ziua votării.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura