CMF 21240330
ACTUALITATE

Substanțe susceptibile de a fi interzise la deținere, descoperite asupra a doi bărbați din Bacău

CMF 21240330

 

            Luni, 20 iunie, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Alexandru cel Bun” Bacău a depistat doi bărbați care aveau asupra lor resturi de substanță vegetală de culoare galben verzui, cu miros înțepător, învelite într-o folie de aluminiu și un dispozitiv de mărunțit (grinder), care, de asemenea, conținea același tip de substanță, existând suspiciunea că aceasta să fie interzisă la deținere.

Cei doi bărbați erau într-o zonă retrasă, în spatele unei scări de bloc, iar la apariția jandarmilor au devenit agitați.

Întrebați fiind despre substanțele descoperite asupra lor, aceștia au recunoscut că le aparțin și au declarat verbal că le folosesc ocazional.

Celor doi bărbați le-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Documentele întocmite de jandarmi, împreună cu bunurile găsite asupra persoanelor în cauză au fost predate instituției competente pentru continuarea cercetărilor.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura