Cultură & EducațieUltima ORA

Tabăra internațională de pregătire și intervenție în caz de dezastre la Comănești

Tabăra internațională de pregătire și intervenție în caz de dezastre la Comănești

Comănești, județul Bacău – Ești pregătit să îți depășești limitele și să devii un adevărat erou în situații critice? În perioada 6-12 august 2024, Tabăra Internațională de Pregătire și Intervenție în Caz de Dezastre își deschide porțile pentru curioși și entuziaști dornici să învețe cum să facă față situațiilor de urgență.

Această tabără, organizată de Crucea Roșie Română – Filiala Bacău și Subfiliala Comănești, în colaborare cu Primăria Orașului Comănești, oferă o oportunitate extraordinară de a învăța noțiuni esențiale de prim ajutor, intervenție la dezastre și tehnici de supraviețuire. Participanții trebuie să aibă minim 16 ani și să fie dispuși să exploreze aceste teme într-un cadru practic și educativ.

Ce vei învăța?

Prim Ajutor: Vei învăța cum să răspunzi rapid și eficient în cazul unei urgențe medicale. Specialiști experimentați te vor ghida în tehnici de resuscitare, imobilizare și gestionarea rănilor, oferindu-ți cunoștințele necesare pentru a salva vieți.

Intervenție la Dezastre: Învață să acționezi prompt în fața dezastrelor naturale sau a situațiilor de criză. Vei învăța cum să evaluezi rapid situațiile, să organizezi echipe de intervenție și să gestionezi resursele în mod eficient pentru a ajuta comunitatea.

Supraviețuire: Explorează tehnici esențiale pentru supraviețuire în natură. De la construirea unui adăpost și aprinderea focului, până la găsirea și purificarea apei, vei descoperi cum să te descurci în condiții extreme.

Detalii logistice:

Taxa de participare este de 500 RON, achitată sub formă de donație către Crucea Roșie. Aceasta acoperă cazarea la cort, sacul de dormit, trei mese pe zi și participarea la atelierele de pregătire. Bagajul minim necesar include îmbrăcăminte impermeabilă, bocanci de munte, lanternă/frontală și costum de baie.

Pentru înscriere, donația trebuie transferată în contul: RO20RNCB0026030909190001 cu specificația „Inscriere Tabara de Dezastre EXTERN/Nume si prenume”. Locurile sunt limitate, așa că nu rata această ocazie de a-ți îmbunătăți abilitățile și de a deveni mai pregătit și mai încrezător!

Pentru mai multe informații și înscriere, nu ezita să ne contactezi prin email la crr.subfilialacomanesti@gmail.com sau la următoarele numere de telefon: dna. Banu Carmen – 0747850104, dl. Mihai Vlad – 0732801763 și dl. Pădureanu Rafail – 0787419836.

Ești gata să faci față oricărei provocări? Te așteptăm cu nerăbdare la Tabăra Internațională de Pregătire și Intervenție în Caz de Dezastre de la Comănești, unde vei avea parte de o experiență de neuitat și vei dobândi cunoștințe valoroase care îți vor schimba viața.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura