Termeni si Conditii

Termeni și condiții de utilizare

 • Termenii „acum-tv.ro”, „site-ul”, „site”, „noi”, „compania” reprezintă firma Acum TV SRL și serviciile sale oferite prin acest site.
 • Compania are sediul principal în Onesti, str. Libertatii 5.
 • Termenul „Utilizatorul” reprezintă toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează și folosesc site-ul acum-tv.ro, indiferent de motiv.
 • Termenii „Termeni & Condiții”, „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.acum-tv.ro sunteți de acord cu termenii de mai sus, care sunt folosiți pentru a ne asigura că site-ul funcționează pentru toată lumea.
 1. Folosirea acum-tv.ro
 2. ACUM TV SRL își rezervă dreptul de a modifica, schimba, înlătura sau adăuga termeni și condiții prezentului regulament, incluzând , dar nelimitându-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de funcționare/utilizare. ACUM TV SRL poate beneficia de acest drept fără notificări sau înștiințări prealabile. Indiferent de înștiințările prealabile, utilizarea continuă a serviciilor reprezintă acordul dumneavoastră asupra acestor modificări. Verificarea periodică a modificărilor și schimbărilor intervenite în prezentul Regulament, precum și corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastră sunt în întregime responsabilitatea dumneavoastră. Prin completarea formularului de înregistrare, click pe butonul de „Înregistrare” și ulterior prin activarea prin e-mailul trimis de către acum-tv.ro pe adresa furnizată de dumneavoastră:
 1. reprezintă o garanție că sunteți persoană fizică, că aveți împlinită vârsta de 18 ani pe secțiunea de matrimoniale sau vârsta de peste 16 ani în restul situațiilor și presupune acceptarea în totalitate a prezentului contract. În ipoteza în care nu ați împlinit vârsta de 16 ani veți putea accesa site-ul acum-tv.ro cu condiția prezentării acordului expres al titularului răspunderii părintești. În cazul în care reprezentați o persoană juridică, parteneriat sau orice alta forma juridică de organizare în conformitate cu standardele de comerț înregistrarea dumneavoastră este o garanție.
 2. sunteți de acord să furnizați în formularul de înregistrare informații corecte, clare și reale si orice alt tip de informație necesară pentru condițiile de plată și vă angajați să actualizați în mod corect și permanent prezentele informații.
 3. reprezintă și garantează că aveți autoritatea de a utiliza serviciile conform prezenților termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord/nu vă manifestați acordul asupra Termenilor sau oricăror altor modificări, singura opțiune este de a vă dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU PREZENȚII TERMENI, NU COMPLETAȚI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE, NU VĂ AUTENTIFICAȚI CU CONTUL ȘI PAROLA INDIVIDUALĂ.

DACĂ NU AVEȚI ÎMPLINITĂ VÂRSTA MINIMĂ SOLICITATĂ ȘI NU PUTEȚI DOVEDI EXISTENȚA ACORDULUI PĂRINȚILOR ORI A TUTORELUI, NU ACCESAȚI SITE-UL ACUM-TV.RO!

Dacă un părinte sau un tutore are cunoștință că, copiii săi au furnizat Societății datele lor cu caracter personal, acesta trebuie să informeze de îndată Societatea. În cazul în care Societatea descoperă că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, va distruge aceste informații de pe serverele sale imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către companie a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

 1. Acceptarea contractului de utilizare și a modificărilor

Acest contract se aplică site-ului acum-tv.ro si programului ACUM TV, serviciilor și conținutului acestuia. Site-ul, serviciile și conținutul acum-tv.ro precum si a programului ACUM TV vă sunt oferite condiționat de acceptarea dumneavoastră fără nicio modificare a condițiilor din prezentul contract. Dacă nu acceptați termenii și condițiile stipulate în acest document, nu folosiți site-ul acum-tv.ro și serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicați că acceptați să respectați „Termeni & Condiții”, „Principii de publicare anunț gratuit”, „Date de siguranță”, „Explicații despre securitatea datelor” noastre. ACUM TV SRL poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi „Termeni & Condiții” deoarece acest document este legal. Folosirea în continuare a serviciilor site-ului acum-tv.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

 1. Descrierea serviciilor

Site-ul acum-tv.ro oferă utilizatorilor acces la o colecție bogată de resurse și instrumente online care includ: anunțuri gratuite și servicii de vânzare-cumpărare. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că aceste servicii includ și publicitate, iar publicitatea este necesară site-ului acum-tv.ro pentru furnizarea serviciilor sale. De asemenea, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că serviciile oferite de acum-tv.ro pot include anumite comunicate de la ACUM TV SRL , precum anunțuri legate de noi funcționalități, mesaje administrative și newsletter, și că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din statutul de membru și puteți opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului. Dumneavoastră înțelegeți și sunteți de acord că serviciile sunt oferite „așa cum sunt” . Serviciile oferite de acum-tv.ro se adresează în mod special utilizatorilor de Internet din România și sunt împărțite în 2 categorii: gratuite și cu taxă.

 1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilități, disponibile online:
 • înscrierea de anunțuri de mică publicitate specifica (ajutor cazuri sociale, disparitii persoane, evenimente caritabile, anunturi speciale institutii publice) de către persoane fizice sau juridice în baza de date acum-tv.ro.
 • publicarea acestor anunțuri pe Internet si pe programul ACUM TV.
 • posibilitatea de căutare simplă, avansată, vizionare, salvare a anunțurilor.
 • posibilitatea de setare de alerte de căutare pentru categoriile de anunțuri care prezintă interes pentru utilizator.
 • posibilitatea de contact a altor utilizatori.
 1. Serviciile cu taxă se referă la afișarea pe site a formelor de reclamă acceptate și la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clienților companiei.
 2. Toate anunturile sunt supuse moderarii de catre acum-tv.ro, care isi rezerva dreptul de a refuza anunturile care nu respecta regulile de mai sus precum si cele mentionate la pct. C.
 3. Responsabilitățile utilizatorului

Ca utilizator sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați, puneți la dispoziție în mod public pe contul dumneavoastră Acum TV, chiar și fără a fi înregistrat în momentul în care vă activați anunțul prin emailul primit de la acum-tv.ro

Vă obligați să nu faceți următoarele lucruri:

 1. să publicați material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. să publicați materiale obscene, defăimătoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică;
 3. să publicați anunțuri cu conținut ilegal;
 4. să publicați anunțuri care conțin ca date de contact numere de telefon cu suprataxă;
 5. să publicați materiale care conțin viruși, viermi sau alte programe cu intenția de a distruge orice sistem sau informație;
 6. încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice conținut pentru care nu aveți dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informațiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidența acordurilor de confidențialitate);
 7. încărca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promoționale, „junk mail”, „spam”, scrisori în lanț, scheme piramidale sau orice altă formă de solicitări;
 8. avea adrese multiple în cadrul site-ului care se aseamănă sau care sunt create pe aceeași temă;
 9. promova sau furniza informații despre modul de derulare a activităților ilegale, promova rănirea fizică sau verbală împotriva oricărui grup sau persoană, sau pentru a promova orice act de cruzime față de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, la a furniza informații despre modul de a fabrica, achiziționa sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme și crearea de site-uri „crush”;
 10. posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresă, numere de telefon) sau înregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de către ceilalți utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 11. adăugați mai multe anunțuri având același conținut sau înțeles
 12. să adăugați anunțuri în categorii care nu au legătură cu conținutul anunțului

ACUM TV SRL nu garantează credibilitatea, acuratețea informațiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.

Dacă i se solicită de către un utilizator, compania poate investiga și verifica afirmațiile în cadrul procesului de moderare și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiți opțiunea de notificare a moderatorului pentru orice informație care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.
ACUM TV SRL își poate asuma acțiuni sau măsuri în privința utilizatorului sau împotriva informațiilor înregistrate de către acesta. Prin introducerea materialului în orice segment public sau privat de pe site îi garantați companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzând drepturile morale) și licența de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica în public conținutul (în întregime sau parțial), la scară internațională sau de a-l încorpora în alte lucrări de orice formă, în mass-media sau în tehnologia cunoscută sau care urmează să se dezvolte în viitor. De asemenea, permiteți oricărei persoane care este abonată să acceseze, să vizualizeze, să stocheze sau să reproducă asemenea materiale în scopuri personale. Supus celor menționate înainte, posesorul unui astfel de material publicat pe site își menține orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clienților noștri și venim în întâmpinarea comentariilor dumneavoastră cu privire la serviciile noastre. Vă atenționăm că politica noastră nu ne permite să acceptăm sau să ținem cont întotdeauna de ideile creative, sugestiile, invențiile sau materialele, altele decât cele solicitate de noi în mod expres.

 1. Utilizarea materialelor

ACUM TV SRL vă autorizează să vizualizați și să faceți download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Conținutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum și alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanța de Urgență a Guvernului 123/2005 și legea 329/2006. Întregul material este proprietatea Acum TV  SRL, conținutul acestui site web si al programului ACUM TV este dreptul exclusiv al companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. Informațiile sunt stocate pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către Companie în țări din cadrul Uniunii Europene, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.

De asemenea, utilizatorii își dau acordul ca prin postarea anunțurilor pe acum-tv.ro, acestea să poată fi publicate și pe site-urile partenere.

 1. Proprietatea materialelor și informațiilor introduse pe site-ul acum-tv.ro

ACUM TV SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați companiei (inclusiv observațiile și sugestiile) sau pe care le postați, încărcați sau trimiteți. Totuși, transmițând aceste materiale, dvs. sunteți de acord să acordați acum-tv.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv să le: copieze, distribuie, transmită, publice, reproducă, modifice și să traducă; să menționeze numele dumneavoastră în legătură cu materialul pe care l-ați transmis; și are dreptul de a cesiona la rândul ei toate aceste drepturi oricărui partener acum-tv.ro. Nu se vor pretinde și nici acorda niciun fel de compensații pentru utilizarea materialului în felul arătat mai sus. Compania nu are obligația de a posta pe site sau folosi în orice mod materialul furnizat de dvs.; compania are de asemenea dreptul să șteargă materialul dumneavoastră în orice moment și fără a avea nevoie de un motiv în acest sens.

 1. Obligațiile ACUM TV SRL

ACUM TV SRL nu are obligația de a controla informațiile oferite de către utilizator și disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conține greșeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. În eventualitatea unei dispute cu unul sau mai mulți utilizatori, Compania (www.acum-tv.ro) este absolvită de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură, cunoscută sau necunoscută, ivită în vreun mod care are legătură cu disputele. De asemenea, acum-tv.ro își rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunțurile și adresele de contact furnizate de către utilizatori pe care poate să le folosească în scopuri publicitare cu respectarea Politicii de confidențialitate. De asemenea, Compania (www.acum-tv.ro) nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicațiilor sale, cu excepția datelor suspuse Politicii de Confidențialitate. Dumneavoastră luați cunoștiință și sunteți de acord cu faptul că sunteți singurul responsabil pentru forma, conținutul sau exactitatea materialului conținut sau plasat de dumneavoastră pe site. acum-tv.ro nu oferă nicio garanție că:

 • serviciile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea site-ului acum-tv.ro și a serviciilor puse la dispoziție vor fi corecte sau de încredere;
 • orice eroare de program va fi corectată;
 • orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispoziție de acum-tv.ro se află astfel la discreția utilizatorilor și poate fi folosit doar pe riscul propriu și veți fi singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesați site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descărcarea acestui tip de conținut.
 1. Generalități

Dacă vreo prevedere din acest capitol „Termeni & Condiții” este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni & Condiții”, acestea rămânând în vigoare. Acești „Termeni & Condiții” constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră și Acum TV  SRL în privința utilizării site-ului acum-tv.ro, constituind unica convenție dintre dumneavoastră și companie și reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de acum-tv.ro
Aceste condiții pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteți citi cea mai recentă versiune a acestor condiții oricând, accesând această pagină.
Regulamentul și relațiile dintre utilizatori și ACUM TV SRL vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

 1. Răspunderea

Întreaga răspundere civilă și penală pentru informațiile publicate și/sau transmise în Internet de către utilizator, precum și pentru consecințele care pot apărea în urma acestor activități, revine în exclusivitate utilizatorului.

 1. Încheierea acordului

Compania Acum TV  SRL, acum-tv.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. La limită, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

 1. Protecția Datelor cu Caracter Personal

Compania s-a conformat prevederilor Regulamentului european nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor („GDPR”)-intrat în vigoare în 25.05.2018, precum și prevederilor Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului, adoptată de Parlamentul României. În vederea informării dumneavoastră cu privire la protecția datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate disponibilă pe https://www.acum-tv.ro/politica-de-confidentialitate.

 1. Acum-tv.ro nu are nicio implicare în relația Vânzător – Cumpărător și nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele neînțelegeri sau deficiențe intervenite până și după livrarea produsului. De asemenea, acum-tv.ro nu intermediază transferul de bani între Vânzător și Cumpărător.
 • Plată și facturare

Prețul și modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Acum TV  SRL va emite către Cumpărător o factură pentru Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Factura aferentă Comenzii ce conține Servicii vândute de Acum TV  SRL, va fi disponibilă în Contul Cumpărătorului, exclusiv în format electronic.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revine obligația de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

Prin această modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său, va deține o evidență a facturilor emise de Acum TV  SRL, putând să le salveze sau descarce.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin adăugarea acestora în Contul său.

În cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 de ore în Cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact@acum-tv.ro.

 

Datele cardului de plată ale Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor putea fi accesate de Acum TV  SRL și nici nu vor fi stocate de Site, ci de către procesatorul de plăți integrat în Site, entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Acum TV  SRL furnizează serviciul în domeniul înregistrării și stocării datelor cardului de plată a utilizatorului prin intermediul entității autorizate să presteze servicii de stocare a datelor de card.

Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site și să nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: să conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

Anexă Prețuri:

Lista de prețuri practicate pe acum-tv.ro pentru anunțurile cu plată sau anunțurile publicate peste limita gratuită este disponibilă la https://www.acum-tv.ro/preturi-si-modalitati-de-plata

 • Acum TV poate modifica prețurile pentru Promovarea Anunțurilor cât și pentru Publicarea Anunțurilor cu Plată sau a celor ce depășesc limita gratuită admisă în diverse categorii. Modificările prețurilor vor fi anunțate prin furnizarea unei liste de prețuri care poate fi accesată prin Internet.
 • Plata se poate face prin Card online.
 • În cazul plății prin card, cursul de schimb stabilit de către furnizorul de plăți cu cardul este cel comunicat de BNR din ziua precedentă plății.
 1. Pentru plata prin card de credit/debit este necesară completarea din partea Utilizatorului a formularului de creare a unui anunț. După completarea cu toate datele și informațiile solicitate, formularul este transmis mai departe către serviciul de plată prin card online, MobilPay, în pagina web către care va fi redirecționat utilizatorul.

DISCOUNTURI

ACUM TV SRL acorda in urma negocierilor, discounturi in functie de durata anunturilor. Discounturile se refera strict la oferirea de perioade suplimentare gratuite, numar suplimentar de poze, schimbarea la cerere a textului anuntului/anunturilor.

Back to top button