ACTUALITATE

Tg Ocna – fals in acte publice a ajuns la ANI

In ședința Consiliului Local al orasului Tg Ocna consilierul liberal Mihai Rusu a adus in atenția colegilor un fapt socant: cineva a făcut reclamatie la ANI ( Agenția Naționala de Integritate) folosind-se de identitatea sa.

 

Pare incredibil ca Folosindu-te de identitatea altcuiva sa reclami la ANI sperând ca nu se va afla. De altfel, printr-o conjunctura consilierul liberal Mihai Rusu s-a întâlnit cu factorul Postal care l-a anunțat ca a primit un plic de la ANI.
Mihai Rusu, a ținut sa facă o scurta informare in cadrul Consiliului Local Tg Ocna și sa-l informeze pe consilierul vizat – este vorba de Marius Bucuroiu consilier local al PSD, ca cineva s-a folosit de numele sau trimițând acea informare la ANI.

,.Dacă reclamati la ANI aveți curaj fraților și asumați-va, nu faceți folosindu-te de numele altuia. Va anunt ca am depus reclamatie la politie și am informat ANI de acest fapt,, a declarat consilierul liberal Mihai Rusu.

Daca va fi descoperită persoana care s-a folosit de identitatea altcuiva aceasta risca sa fie acuzata de furt de identitate și fals in acte oficiale.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura