POLITICAUltima ORA

TNL Bacău: Un an de implicare, inovare și leadership tânăr

TNL Bacău: Un an de implicare, inovare și leadership tânăr

Într-un an marcat de provocări și schimbări, filiala Bacău a organizației de tineret național liberal (TNL Bacău) a demonstrat că tinerii au puterea de a aduce perspective noi și de a propune soluții inovatoare în contextul politic. La un an de la alegerile județene, TNL Bacău își publică raportul de activitate, ca o dovadă de transparență și implicare.
TNL Bacău încurajează tinerii din județ să se alăture ,,Generației Altfel,, o mișcare care pune accent pe implicarea civică și responsabilitate, inovare și o nouă viziune asupra politicii.
,,Pentru noi, politica nu este doar o obligație civică, ci și un prilej de a dezvolta comunitățile în care trăim. Am reușit să aducem pe scenă probleme emergente și să propunem soluții progresiste,
contribuind astfel la evoluția societății.”, a declarat președintele TNL Bacău, Iancu Cosmin Alexandru.
,,Mă bucur să văd în organizația de tineret liberală din județ atât de mulți tineri implicați, dornici să schimbe în bine România de mâine. Am mare încredere în ceea ce pot realiza și, așa cum le-am
transmis mereu, voi continua să îi susțin în toate proiectele lor. Tinerii sunt viitorul țării și este datoria noastră să le oferim toate oportunitățile de care au nevoie.”, a declarat Mircea Fechet,
ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și președintele PNL Bacău.
Tinerii liberali din Bacău au întreprins mai multe categorii de acțiuni, printre care educaționale, de vizită de lucru, recreative și școli politice. În cadrul acestora, s-au desfășurat campanii de reciclare și ecologizare, precum ,,TNL goes GREEN” în Onești, Itești și Bacău, dar și acțiuni de conștientizare socială, cum ar fi campania "Un măr la schimb pentru o țigară,, sau ,,Mâinile acestea nu vor lovi niciodată,,. De asemenea, au avut loc vizite de lucru la Palatul Parlamentului, precum și în localități importante din județ, precum Darmănești, Moinești și Comănești.
Filiala TNL Bacău a pus accentul pe dezvoltarea competențelor de leadership ale tinerilor, organizând cursuri și școli politice, inclusiv ,,Next Level Leadership,, ,,Avram Iancu,, sau ,,Leadership pentru administrațiile locale din România,,.
Pe partea de recreere și socializare, activități precum Cupa Județeană de Fotbal,, Generația Altfel,, momentele artistice sau campaniile de sărbători au adus zâmbete și bucurie în rândul tinerilor.
,,Pentru anul viitor, ne propunem să continuăm cu aceleași acțiuni semnificative,cum ar fi campaniile de ecologizare și școlile politice. Apreciem eforturile fiecărui membru al echipei și le mulțumim pentru implicare,, a adăugat Iancu Cosmin Alexandru.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura