Acasă ACTUALITATE “Toleranță zero la practici oneroase sau neortodoxe” – prefectul Bacăului Lucian Bogdanel

“Toleranță zero la practici oneroase sau neortodoxe” – prefectul Bacăului Lucian Bogdanel

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

 In cadrul unei întâlniri recente dintre prefectul județului Bacau Lucian Bogdanel și conducerile DSVSA și CJPC Bacau s-a discutat despre calitatea, siguranța alimentelor dar si despre protecția consumatorului acum, in pragul sarbatorilor.

 

“Siguranța alimentelor şi protecția consumatorului merg mână în mână şi sunt fundamentale pentru sănătatea populației, mai ales într-o perioadă precum cea a sărbătorilor de iarnă.

Am solicitat conducerilor din DSVSA & CJPC vigilență maximă în acțiunile de verificare şi control specifice, pe care le vor derula în perioada următoare, dar mai ales aplicarea legii fără exces de zel, în spiritul şi litera ei.

Dezideratul de a avea o relație transparentă şi corectă cu cetățeanul/beneficiarul trebuie să devină, cât mai repede, realitate, iar de acest lucru trebuie să fie preocupați în primul (şi cel mai important) rând şefii DSVSA & CJPC.

De asemenea, am cerut imperativ o conduită responsabilă & rezonabilā a funcționarilor din cele două instituții, centrată îndeosebi pe îndrumare şi prevenție. Am toleranță zero la eventualele practici oneroase sau neortodoxe, lucru pe care astăzi am ținut să-l transmit şi reprezentanților celor două instituții cu care m-am întâlnit” se arată intr-o informare de presa a prefectului județului Bacau, Lucian Bogdanel.