Acasă POLITICA Trădare în PNL?! Sprijinit de Orban pentru şefia filialei Bacău, Mircea Fechet...

Trădare în PNL?! Sprijinit de Orban pentru şefia filialei Bacău, Mircea Fechet îl va susţine pe Florin Cîţu la congresul din toamnă

0

Mircea Fechet, preşedintele PNL Bacău, şi-a anunţat public duminica, 18 Iulie, susţinerea pentru premierul Florin Cîţu la Congresul din toamnă. Și asta după ce in urmă cu două săptămâni, Fechet fusese susţinut la şefia filialei chiar de către Ludovic Orban, contra lui Daniel Fenechiu, care se revendica din gruparea Cîţu.

Deşi a fost susţinut de Ludovic Orban la şefia filialei PNL Bacău, Mircea Fechet îl va susţine pe Florin Cîţu la preşedinţia Partidului Naţional Liberal.

„Alegerile interne sunt unele dintre cele mai grele, pentru că ai de ales între oameni din aceeaşi echipă cu tine, pe care îi cunoşti şi îi respecţi. Acesta este şi cazul Congresului PNL din 25 septembrie. În această competiţie, am decis să îl susţin pe Florin Cîţu pentru şefia Partidului Naţional Liberal. Ca preşedinte al organizaţiei PNL Bacău, înţeleg că avem în primul rând o datorie faţă de cetăţenii în faţa cărora ne-am asumat angajamente de dezvoltare a acestui judeţ. Pentru a reuşi să implementăm marile proiecte, trebuie să fim o echipă unită în regiune, cu o voce puternică, care luptă pentru acelaşi scop – dezvoltarea Moldovei”, a scris Mirchea Fechet pe Facebook.