Acasă Actualitate Tragedie | Preotul Costel Paizan, originar din Păunești si sotia Daniela Paizan,...

Tragedie | Preotul Costel Paizan, originar din Păunești si sotia Daniela Paizan, profesoara de istorie din Bacau au murit arsi de vii în casa din București

0

 

Soții Daniela și Costel Paizan au murit, după ce casa lor din București a fost trăsnită în timpul furtunii de miercuri seară, 28 iulie 2021.

Un incendiu puternic a izbucnit în timp ce aceștia se aflau în propria casă din București.

Costel Paizan, originar din Păunești a fost preot în județul Bacău, iar în anul 2006 s-a mutat în București la cimitirul Bellu, iar ulterior la cimitirul Dămăroaia. Soția acestuia, originară din Bacău, era profesoară de istorie și directoarea Școlii Gimnaziale 178 din București.

Furtuna de miercuri seară, 28 iulie 2021, din București, a provocat un incendiu imens în casa locuia familia preotului Paizan. Preotul Costel Paizan, paroh la Cimitirul Dămăroaia din Sectorul 1, şi soţia sa, Daniela Paizan, directoarea şcolii 178 din cartierul Pajura, au murit după ce casa lor a fost trăsnită în timpul furtunii de seara trecută. Un incendiu puternic a izbucnit în timp ce aceștia se aflau în propria casă din București.

Condoleante familiei!

Dumnezeu sa-I odihneasca in pace!