Acasă SPORT Turneu internațional de badminton la Slănic Modova

Turneu internațional de badminton la Slănic Modova

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

În perioada 6-8 mai, la Slănic Moldova se desfășoară un turneu internațional de badminton. Participă sportivi amatori și profesioniști din România, Republica Moldova, Ucraina, dar și câțiva din India și China.

Aceștia își vor disputa locul I la probele specifice – simplu fete și băieți, dublu masculin, feminin, mixt – și pe categorii valorice. Cel mai tânăr concurent are 9 ani, iar cei mai vârstnici sunt trecuți de 45 de ani.

 

primar Slănic Moldova,,Suntem foarte bucuroși că am reușit să atragem acest eveniment la Slănic Moldova care de altfel este un eveniment internațional, de mare amploare, căci pe lângă participanții tradiționali Republica Moldova și Ucraina avem participare din India și China. Dintre participanți sunt și foști campioni asiatici campioni profesioniști care acum au depășit vârsta de 45 de ani. Suntem bucuroși că avem peste 170 de concurenți și peste 300 de persoane în total care, în acest weekend legat doar de acest eveniment dar mai bucuroși suntem că an de an am reușit să creștem numărul de evenimente și să creștem atractivitatea turistică și să fim căutați atât de turiști tradiționali dar și de echipe, de grupuri de concurenți pe diferite zone. Anul acesta vom avea congresul național de balneologie la Slănic Moldova. Acesta se va desfășura timp de 5 zile se vor dezbate lucrări științifice și binețnțeles vom putea pune în valoare resursele noastre terapuetice, apele minerale pentru care recent am luat licența de exploatare,, a precizat primarul orașului stațiune Slănic Moldova, Gheorghe Baciu.

 

Sala de sport va fi împărțită și marcată corespunzător astfel încât vor avea loc 7 meciuri consecutive.

Este prima ediției care va intra în calendarul de evenimente anual al stațiunii Slănic Moldova. Practic, în acest weekend vor fi la Slănic Moldova peste 300 de iubitori ai acestui sport.

Intrarea este libera.

Turneul beneficiaza de sprijinul Primariei Slanic Moldova.