ACTUALITATEUltima ORA

Usr, marele câștigător al alianței cu PNL Bacau

 

In urma alianței cu PNL Bacau iată ca USR a câștigat Primaria Bacau, funcția de prefect al Bacăului și, din zvonuri, ca sunt la un pas de funcția de vicepreședinte al CJ Bacau

Prefectul Bacaului va fi de la USR, subprefectii de la PNL. USR a iesit castigator in urma negocierilor politice. Surse neconfirmate oficial sustin ca noul prefect va fi avocatul Leonard Bulai, momentan șef de cabinet al primarului Bacăului, Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu (USR).

Decizia luată la București a fost de natura sa-i nemultumeasca profund pe liderii liberali din judetul Bacau.

,,O mențiune specială se cuvine a fi făcută în privința PNL Bacău. După ce, mulțumită negocierilor lui Ionel Palăr, PNL a pus pe tavă USR-ului funcția de primar al Bacăului, iată că liberalii băcăuanii mai bifează o reuşită… tot în dreptul USR: funcția de prefect!,, a precizat parlamentarul european Dragos Benea.

Nemulțumirea este mare printre liberalii băcăuani. Aceștia critica mai cu perdea sau chiar fără, aceasta alianța avantajoasa doar pentru unii.

„Repartizarea prefectului Județului Bacău către USR PLUS mă nedumerește și mă întristează. Și nu pentru că USR PLUS nu ar avea oameni competenți sau integri, care să exercite această demnitate!

Dar, în contextul în care PSD deține Președinția Consiliului Județean iar USR PLUS dă Primarul Municipiului Bacău- obținută într-o alianță în urma căreia PNL nu doar că nu a obținut nimic dar a mai și pierdut în detrimentul USR PLUS consilieri în toate UAT-urile în care am candidat ca alianța, era firesc și logic – ca indiferent de aplicarea algoritmului, demnitatea de Prefect de Bacau să revină PNL”, spune senatorul Daniel Fenechiu (PNL).

Surse din USR lasă, in mod explicit, sa se înțeleagă ca deja au negociat funcția de vicepreședinte al Cj Bacau in cazul vacantării acesteia sau chiar și prin vacantarea forțată …

Cavalerii  USR, nou apăruți la turnirul politic județean, se remarca prin numărul mare de victorii, profitând de schimbările dese de coif ale nobililor pnl-isti…. Dar oare dragonul roșu se simte confortabil, pe termen lung, cu acesti noi adversari politici ?!

PS: Cat de adânc doarme dragonul roșu dacă nu s-a trezit de hărmălaia de pe autostrada din fata castelului sau?

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura