Acasă Actualitate Va mai aduceți aminte de celebrul Polidin ?! Veste buna: revine pe...

Va mai aduceți aminte de celebrul Polidin ?! Veste buna: revine pe piata

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Veste buna : specialiștii Institutului Cantacuzino lucrează la noua varianta a Polidinului. La aceasta ora medicamentul a depășit etapa de laborator și pe lângă metoda clasică, injectabilă, va fi comercializat sub forma unor capsule gelatinoase de tip ursuleț și a unor spray-uri nazale. 

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Produsul e așteptat să ajungă pe piața de suplimente alimentare. De data aceasta va fi fabricat și comercializat sub forme mai atractive pentru diferitele categorii de populație.

S-a dezvoltat și modernizat procesul de fermentație bacteriană prin trecerea de la o tehnologie convențională (plăci Roux) la o tehnologie modernă, controlabilă (bioreactoare specializate). Forma de administrare a Polidinului este dezvoltată pentru a obține capsule gelatinoase orodispersabile de tip ursuleț (POLIDIN-O) și spray nazal (POLIDIN-N). Prin schimbarea formei de administrare a Polidinului se dorește ca produsul să devină mai atractiv pentru un segment cât mai larg de populație (copii, adulți, vârstnici), au anunțat reprezentanții institutului.

Testele clinice vor continua astfel încât Polidinul să fie repus pe piață și sub formă de medicament cu administrare injectabilă. Toate activitățile se desfășoară în Centrul Cercetare-Dezvoltare Tehnologică din institut în cadrul unui proiect al Ministerului Apărării Naționale.

Polidinul a apărut ca un concept românesc de înlocuire a Omnadinului care era utilizat în perioada interbelică.