ACTUALITATE

Vacanță în siguranță

S-a încheiat anul școlar 2021-2022, iar în urma bilanțului activităților desfășurate, polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară au fost în mijlocul a peste 9.600 de elevi băcăuani, derulând aproximativ 340 de activități educativ-preventive în cadrul orelor de curs.

Principalele teme abordate au fost cele din sfera prevenirii delincvenței juvenile și a victimizării minorilor –  răspunderea penală, consecințele săvârșirii de infracțiuni, medierea conflictelor, violență și bullying, respectarea regulilor de siguranță și a prevederilor legale.

Chiar dacă a venit vacanța, polițiștii de la siguranță școlară vor continua activitățile dedicate elevilor, de data aceasta în rândul celor care aleg să-și petreacă vara în taberele sau școlile de vară organizate în județul Bacău.

Până atunci, polițiștii Biroul Siguranță Școlară, alături de ceilalți colegi, mulțumesc cadrelor didactice și părinților, care au înțeles că parteneriatul școală-poliție-familie este esențial pentru formarea caracterelor puternice și urează o vacanță de poveste tuturor elevilor, alături de îndemnul de a nu uita să fie călăuziți de cel puțin trei valori fundamentale ale omului: Adevărul, Binele și Frumosul.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura