Acasă Cultură & Educație Veste buna pentru elevii Școlii George Enescu – s-au finalizat investițiile de...

Veste buna pentru elevii Școlii George Enescu – s-au finalizat investițiile de 1,5 milioane de euro

0
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
somproduct.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
manukashop.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
neakaisa.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
creditprime.ro
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
chilipirul-zilei.ro/
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE

Veste bună pentru elevii Școlii Gimnaziale “George Enescu”: s-a finalizat procedura de recepție a lucrărilor un important obiectiv de investiții din municipiul Moinești – Școala Gimnazială „George Enescu” – valoarea totală a investiției este de aproape 1,5 milioane de euro!
“Constructorul și-a ținut promisiunea de a finaliza toate lucrările până la data începerii anului școlar de așa manieră încât elevii să se poată bucura de o școală cu adevărat europeană. Atât Corpul A cât și Corpul B de la această unitate modernă de învățământ sunt pregătite să îi primească în clasele luminoase pe copiii din această zonă a municipiului.
Complementar acestor lucrări, este finalizat și gata pentru o folosință îndelungată și terenul de sport amenajat cu gazon sintetic la standarde excelente de calitate – o investiție din bugetul local al municipalității. Mai mult decât atât, printr-un efort financiar comun al unității de învățământ și al primăriei, au fost realizate și aleile de acces cu pavele și reamenajate spațiile verzi.
Este doar o parte a unui proiect amplu, unul care și-a propus reabilitarea și modernizarea tuturor unităților de învățământ de așa manieră încât tânăra generație să aibă acces la o educație de foarte bună calitate în școli și licee moderne! Am început împreună transformarea orașului nostru într-un municipiu european, continuăm împreună!” – a declarat primarul municipiului Moinești, Valentin Vieru.

 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE
 ASIGURĂM CONFIDENȚIALITATE