ACTUALITATEUltima ORA

VIDEO- După o urmărire ca-n filme un tânăr de 19 ani a fost arestat

Reținut de polițiștii Biroului Rutier Bacău după o urmărire în trafic

La data de 09 martie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Bacău a depistat pe strada Calea Moldovei din localitate, un autoturism care, la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, a ocolit autospeciala de poliție continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, reușind să-l blocheze și să extragă de la volan conducătorul acestuia, imobilizându-l.

În urma verificărilor a reieșit că, persoana în cauză este un tânăr de 19 ani, din municipiul Bacău, care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cel în cauză a fost testat aparatele din dotare, rezultatele fiind negative pentru consumul de alcool sau alte substanțe.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Facem precizarea că, modul de deplasare în trafic al tânărului cu autoturismul, s-a făcut prin încălcarea mai multor reguli de circulație rutieră de natură să pericliteze, atât siguranța sa, cât și a celorlalți participanți la traficul rutier.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura