ACTUALITATEUltima ORA

(VIDEO)-Încăierare la o sală de jocuri din Onești – 3 tineri din Cașin au fost reținuți 24 de ore

VIDEO-Încăierare la o sală de  jocuri din Onești – 3 tineri din Cașin au fost reținuți 24 de ore

 

La data de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești au reținut pentru 24 de ore, 3 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, toți din comuna Cașin, bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la tâlhărie califiată. Cei în cauză au fost introdușiîn Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări a rezultat că, la data de 17 februarie a.c., 3 bărbați de 18, 20 respectiv 35 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Onești, ar fi lovit un alt bărbat, de 32 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică, totodată, bănuitul de 35 de ani, ar fi încercat să sustragă bunuri aflate în posesia acestuia.

După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea celor în cauză pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la tâlhărie calificată.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura