ACTUALITATEUltima ORA

VIDEO- Incident șocant la o școală din Bacău

Incident șocant la o școală din Bacău

Pentru o comunitate din Bacău, școala a devenit recent scena unui incident șocant care a indignat pe mulți.

Miercuri, 27 martie,  la Școala Gimnazială Burdusaci, doi frați elevi de clasa a VII-a au fost implicați într-un conflict fizic cu profesorii lor. Imaginile surprinse de telefoanele mobile arată cum cei doi adolescenți încearcă să își filmeze profesorii, pe fondul unor acuzații că aceștia ar fi folosit un limbaj inadecvat și ar fi avut un comportament neadecvat.

Ce a urmat a fost o încăierare violentă, în care unul dintre profesori a ajuns chiar pe podea, iar fata a fost lovită cu capul de masă în urma unui impact. Scenele șocante au stârnit o mare revoltă printre părinții și elevii comunității, care cer acum răspunsuri și măsuri ferme din partea autorităților școlare și a forțelor de ordine.

Părinții elevilor se întreabă cum a fost posibil ca un astfel de incident să aibă loc într-o școală și cer o investigație amănunțită pentru a se stabili vinovații și pentru a se lua măsurile corespunzătoare. Există reale întrebări legate de siguranța și buna funcționare a sistemului educațional.

Autoritățile școlare au transmis ca:

“Un incident minor, cu 2 copii problema, care foloseau telefonul pe tiktok în timpul orelor” este explicația autoritățile în drept.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura