Acasă ACTUALITATE 2 milioane de euro despăgubiri

2 milioane de euro despăgubiri

0
crima dubla onesti

2 milioane de euro sunt cerute drept despăgubiri de către familia unuia dintre victimele ucise la Onesti.

Suma este ceruta  drept despagubiri morale de la criminal dar si de la politisti , respectiv MAI si conducerea Politiei Romane.

Potrivit avocatului familiei, 1.000.000 euro ar trebui să primească fratele muncitorului ucis, 500.000 euro cumnata acestuia și câte 250.000 de euro pentru cei doi nepoți ai victimei. Despăgubirile sunt solicitate în dosarul penal de neligență și abuz în serviciu cu privire la intervenția Poliției, care a întârziat descinderea în forță în apartamentul în care doi muncitori au fost sechestrați și apoi uciși de Gheorghe Moroşan.

„S-au făcut primele cereri în dosarul « Oneşti » de constituire că parte civilă. Fratele uneia dintre victimele omorâte în apartamentul din Oneşti de către Moroşan, solicită de la poliţiştii implicaţi în operaţiunea de «salvare», dar şi de la conducerea Poliţiei şi Minister, alături de Moroşan, plata unor daune de 2.000.000 de euro cu titlu de despăgubiri morale. Defalcarea sumelor este următoarea: 1.000.000 de euro – Paul (fratele decedatului), 500.000 de euro – soţia lui Paul (cumnata), câte 250.000 de euro pentru fiecare copil (implicit nepot de frate), anunţă avocatul Adrian Cuculis.

Sursa: observatornews.ro