ACTUALITATEUltima ORA

Criza gunoaielor se acutizează la Casin

Se pare ca unii cetățeni ai comunei Casin, certați cu bunul simt, ordinea, curățenia înțeleg sa arunce gunoaie acolo unde cred ca nu-i vede nimeni. Astfel, in anumite locuri malurile râului Casin și nu numai s-au transformat in adevărate rampe de gunoi. Dacă actualul primar al comunei Casin Cosmin Curelea semnalează faptul ca militează pentru ca malurile râului Casin sa fie păstrate curate, fostul primar al comunei Casin, Daniel Soroiu trage un semnal de alarma cu privire la faptul ca și in locul de joaca chiar din centrul comunei Casin sunt probleme cu gunoaiele aruncate la întâmplare. Vandalizarea locului de joaca prin stricarea coșurilor de gunoi fix in centrul comunei arată lipsa de respect fata de autorități și comunitate.

Alți primari din mediul rural, precum primarul comunei Dofteana, Ioan Bujor ca un bun gospodar a dispus montarea de camere de supraveghere atât la locurile de joaca cât și in spațiile unde de regula se arunca gunoaie pentru a-i putea sancționa pe cei care nu respecta legea.

Sugeram primarului comunei Casin, Cosmin Curelea sa ia legătura cu primarul comunei Dofteana, Ioan Bujor pentru a vedea ce măsuri a luat un primar gospodar.

Pentru a veni in sprijinul administrației publice locale a comunei Casin vom face și noi demersuri de a sesiza Garda de Mediu Bacau pentru a-i sancționa pe cei care nu respecta legea.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura